Szalagfüggönyök széles választékban

Cégünk Umbroll gyártmányú szalagfüggönyök széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

SZALAGFÜGGÖNY

A szalagfüggöny napjainkban is divatos és praktikus lamellás belső árnyékoló. Szerelése és működtetése gyors és egyszerű. Szerkezeti felépítését tekintve két fő részből áll; a karnisból és a lamellákból.

A függönykarnis mechanikája a vertikális textilcsíkok tetszőleges beállításával szabályozza a bejutó fény mennyiségét. Bezárt helyzetben biztosítja a szoba intimitását, de akár teljesen ki is húzható, így szabad kilátást biztosít. Elhúzáskor figyelni kell arra, hogy a lamellák a karnis hossztengelyére merőleges helyzetben legyenek, máskülönben a kocsik összeszorulhatnak. Tágas terek megosztására is tökéletesen alkalmas, hiszen nagy szélességekben is jól működik.

A szalagfüggöny szerelhető ablaknyílásba, mennyezetre vagy oldalfalra, egyenes és ferde síkra. Működtetése egyszerű, opcionálisan lehet kézi vagy motoros. Változatos színű, alapanyagú, méretű és mintázatú lamellákkal állunk vevőink rendelkezésére!

Karnisok:

A karnisok fehérre szinterezett húzott alumínium profilok. Négyféle karnistípust kínálunk: Standard, Slim, Blueline, Umbroll.

A különböző típusok a divat alakulásának megfelelő generációs váltásokat képviselik. A standard magas karnist az alacsony szögletes slim típus követte. A blueline típus megmaradt filigránnak, de a keményebb éleket íves formákra váltotta.

Működtetés:

A szalagfüggöny működtetése igen egyszerű, történhet manuálisan vagy a karnisba épített motor segítségével elektromosan. A kézi működtetés két változata a zsinór és a pálca. Az előbbi nagyobb felületek árnyékolása esetén, míg az utóbbi inkább kis, gyors mozgást igénylő átjárókban ajánlott.

A teljesebb kényelem érdekében a szalagfüggöny elektromosan is vezérelhető. A karnisra épített motor segítségével, egy gombnyomással állíthatja a lamellák helyzetét. Vezetékes rendszer esetében kapcsolóról, vagy rádiófrekvenciás motor esetében távirányítóról működtetheti függönyeit.

Kiváló minőség

Termékek CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. A gyártás során folyamatosan jelentős figyelmet fordítanak a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére. 

N

Széles választék

Az Umbroll® mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve.

 

 

kedvező árak

A minőségi rendszerek fontos az ár-érték arány is,ezért folyamatos kedvezményekkel és akciókkal igyekszünk,hogy minél elégedettebbek legyenek a minket választó ügyfelek.

 

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.