Kiváló minőségű UMBROLL napellenzők

Cégünk minden igényt kielégitő Umbroll gyártmányú napellenzők széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Miért az Umbroll napellenző rendszerit válassza?

Az Umbroll® mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve.A márkanevet életre hívó cég a Roll-Lamell Kft. 1992-ben alakult.A magas színvonalat megfelelő garanciákkal támasztják alá.A fejlesztési kihívások jelentik annak zálogát, hogy vevőknek minőség, funkcionalitás, és ár-érték arány tekintetében a legjobb terméket biztosítsák.

Kérem, hogy a részletes termék leírásért tekintse meg a napellenző katalógust.

Színvonal-garanciák

Termékek CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek.Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint további 2 évig biztosítjuk a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét.

ár-érték arány

A folyamatos fejlesztéseknek és a hazai gyártásnak köszönhetően az Umbroll napellenző rendszerei ár-érték arányban a legjobb választás.

}

rövid gyártási és szerviz határidő

A gyártó cég hatalmas raktárkészlete és kiforrott gyártási menete garantálja a termékek rövid gyártási és meghibásodás esetén a gyors szerviz határidőt.

Napellenző típusok:

basic napellenzo

BASIC KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A BASIC napellenző a legrégebben gyártott, legnépszerűbb könyökkaros árnyékoló. Az öntvény alkatrészekkel megvalósított falikonzol, a fekvő hengertartó és a billentő szerkezet kiforrott konstrukció.

umbroll z-90 zsaluzia

BASIC NEW KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Basic New a Basic napellenzőknél használt öntvény alkatrészeket váltja korszerű extrudáltakra. Új konzolt, hengertartót és billentőszerkezetet tartalmaz. Ár-érték arányban a legjobb választás.

umbroll basic napellenzo

UMBROLL BASIC KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Az Umbroll Basic napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Basic ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

compact napellenzo

COMPACT KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A homlokprofilból kitekerhető függőleges ponyvafelület mind a lemenő nap ellen, mind a szomszédok fürkésző tekintete ellen védelmet nyújt.

basic extra napellenzo

BASIC  EXTRA KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Basic Extra típus kis szélességű, nagy kinyúlású ernyők esetén alkalmazható. Amennyiben a szélesség nem haladja meg a kinyúlást 40 cm-el, úgy a karok szinteltolásos megoldását kell alkalmazni.

full casette napellenzo

FULL CASSETTE KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A teljes szerkezet számára védelmet nyújtó tokozott megoldás a legelegánsabb megjelenésű napellenzőt eredményezi, amely kiemelkedő minőségének köszönhetően igen népszerű lett.

giant napellenzo

GIANT KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Ha a méret a lényeg, akkor Giant napellenző. Impozáns méretei alkalmassá teszik éttermek külső teraszainak és más hasonló méretű terek árnyékolására.

giant plusz napellenzo

 

GIANT PLUS KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Giant Plus a hazai piacon kapható egyik leghosszabb kinyúlású napellenző. A karok könyökénél elhelyezkedő  támasztó profil a ponyva feszítését szolgálja.

maxi napellenzo

MAXI KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Maxi napellenző a Giant-hoz hasonlóan a méretek bajnoka, azonban beépített esőcsatornával rendelkezik és tágabb határok között állítható a dőlésszöge.

mini napellenzo

MINI KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Kisebb méretű napellenzők esetén anyag és ártakarékos megoldás. Vékonyabb profilokkal, a mérettartományhoz igazodó keresztmetszetekkel készül.

mono napellenzo

 

MONO KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Megnyerő külsejű, elegáns és még a beépített esőcsatorna is az alap felszerelés része. A hengertartó ívelt formája, illetve a kar-billentő, egyedi megjelenést kölcsönöz.

practic napellenzo

PRACTIC KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Balkonok légies napellenző megoldása. Egyszerű szerkezeti felépítése, könnyed megjelenése balkonok díszévé teheti.

roll shade napellenzo

ROLL-SHADE KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Roll-Shade napellenző az innováció egyik úttörő képviselője. Minimalista stílusának köszönhetően kitűnően illeszkedik a modern épületekhez is.

shadow napellenzo

 

SHADOW KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Álló hengertartós napellenző extrudált alkatrészek alkalmazásával. Kisebb szerkezeti előállásával keskenyebb ereszek alá is szerelhető.

sunset napellenzo

SUNSET KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Hajtókarral könnyen állítható dőlésszögű napellenző, amely kiváló védelmet nyújt a lenyugvó nap ellen. Vonzó megjelenésű, álló hengeres kivitel.

swis napellenzo

SWISS KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Svájcban elterjedtebb megjelenésű fordított szerkezetű napellenző. Alulról nézve a ponyva takarja a hordozó szerkezetet.

umbroll shadow napellenzo

 

UMBROLL SHADOW KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

Az Umbroll Shadow napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Shadow ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérem,küldje el az árnyékolni kívánt felület méreteit.