Icontrall okos otthon rendszer

VEZÉRELJE OTTHONÁT BÁRHONNAN, BÁRMIKOR

Miért különleges az iContrALL rendszer?

TELJES KÖRŰ INTELLIGENS OTTHON MEGOLDÁS
VEZETÉKEZÉS NÉLKÜL

Teljes körű intelligens otthon megoldás megbízhatóan, egy kézből.Egyszerű, modern, felhasználóbarát kezelőfelület.A hagyományos falikapcsolók megmaradhatnak,így az innovációra kevésbé fogékony családtagok számára a rendszer észrevétlen.A vezetéknélküli technológia révénfalbontás nélkül is telepíthető.Kitűnő ár/érték arány, ingatlanérték növelő befektetés, nincs havidíjés rejtett költségek.100 % biztonság: az Európai Bizottságnál akkreditált, független elektronikai mérőlaboratórium tanúsítványával rendelkező rendszer.
Magyarországi gyártói jelenlét és szerviz,
2 év teljes körű garancia + kiterjesztett garancia.

Biztonság

Győződjön meg róla, hogy élesítve van-e a riasztó vagy áramtalanítva lett-e a vasaló! Ha véletlenül elfelejtette, semmi gond, a világon bárhonnan megteheti. Ameddig nincs otthon, az iContrALL rendszer a biztonsági kamerákkal és jelenlét-szimulációval is védi értékeit.

Energiatakarékosság

Vezérleje az árnyékolókat, a világítást, a konnektorokat, a hűtő és fűtő rendszert és csökkentse az energiafogyasztást! Takarítson meg jelentős összeget az energiaszámlákon! Az iContrALL intelligens funkcióival az energiatakarékosság könnyű és automatikus.

Kényelem

Az iContrALL rendszerben bárhonnan bármilyen eszköznek bármilyen parancs adható. Akár a lakásból, akár a világ másik feléről. A művelet végrehajtása mindkét esetben nyomonkövethető az okostelefon vagy a táblagép kijelzőjén, ahol egyértelmű ikonok jelzik az egyes eszközök aktuális állapotát.

INTELLIGENS FUNKCIÓK

Az iContrALL rendszer automata működési és kényelmi funkciói

okos otthon szoveg
okos otthon szoveg
okos otthon szoveg
okos otthon szoveg
okos otthon szoveg
okos otthon szoveg

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérem,küldje el az árajánlat igényét.