Umbroll ablaknapellenzők

Cégünk Umbroll gyártmányú ablak napellenzők széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Általános jellemzők:

Méretek:

Az egyedi gyártású ablaknapellenzők méreteit a nyílászáró, illetve a homlokzat méretéhez igazodva, a beépítési lehetőségek függvényében határozzuk meg. Az egy darabból megvalósítható méret a felhasznált anyagoknak is függvénye.

Szerkezet színek:

A szerkezet és az opcionális tokozat alapszíne a RAL 9016 fehér és RAL 7035 szürke – típustól függően. Rendelhető továbbá minden RAL színben, felár ellenében.

Rendelhető textilek:

Az ablaknapellenzőkhöz az ún. screen, vagy másik nevén napháló anyagokat ajánljuk, melyek gátolják a betekintést, árnyékolnak, ugyanakkor a szórt fény bejutását biztosítják. Emellett ezek az árnyékolók napellenző (Sattler) textilekkel is igényelhetőek.

Működtetési módok:

Az ablaknapellenzők működtethetők belülről, kézzel: kurblival, kívülről kurblival, illetve motorral. Ez utóbbi esetben akár távirányítással, és időjárásfüggő vezérléssel.

ABLAKNAPELLENZŐ TíPUSOK

 

markisolette ablak napellenzo

 MARKISOLETTE 

Tág felhasználási lehetőségekkel bíró, speciális alumínium bukókaros árnyékoló, amely irodaépületek, balkonok, illetve kisebb teraszok elegáns napellenzőjeként is megállja a helyét. A ponyva függőlegesen lefelé mozogva a rugós feszítésű bukókar segítségével végálláson kibukik a falsíkból, ahogyan azt a régebbi redőnyöknél is megszokhattuk. A karok a hagyományos acél ejtő karokkal szemben alumíniumból készülnek és rugóerővel feszítettek. Mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. Mozgatása általában külső hajtóművel történik, de lehetőség van belső hajtómű-, motor alkalmazására is.
sunspring ablaknapellenzo

SUNSPRING

Alumínium bukókaros árnyékoló, amely balkonok és kisebb teraszok elegáns napellenzője. A ponyva tengelyének és a karok felerősítésének a távolsága jelentős, ezért a szél nem képes nagy erőt kifejteni a szerkezeten. A karok a hagyományos acél ejtő karokkal szemben alumíniumból készülnek és rugóerővel feszítettek. Mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. Mozgatása általában külső hajtóművel történik, de lehetőség van belső hajtómű-, motor alkalmazására is.

 

arnyika ablaknapellenzo

ÁRNYIKA

Az  „Árnyika” az egyik legegyszerűbb és ezáltal legkedvezőbb árú ponyvafelületes árnyékolónk. A hengertartó mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. A szinterezett acélból készült karok homlokzati felületre és oldalfalra is illeszthetők. Működtetése kis csigahajtóművel történik, a karok a gravitációs erőhatásnak köszönhetően nyitják a ponyvát, egészen vízszintes kar állásig. A henger, illetve a kar támadási pontja közötti nagy különbség miatt rendkívül stabil, szélérzékenysége alacsony.

 

separet cp ablaknapellenzo

SEPARET CP

130-as íves tokkal rendelkező, vezetősínes megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

separet p ablaknapellenzo

SEPARET P

Tok nélküli, vezetősínes megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

 

separet cw ablaknapellenzo

SEPARET CW

130-as íves tokkal rendelkező, sodronyos megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

 

separet w ablaknapellenzo

SEPARET W

Tok nélküli sodronyos megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

separet n ablaknapellenzo

SEPARET N

Tok és megvezetés nélküli ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 7035, RAL 9016

 

screen 100 ablaknapellenzo

SCREEN 100

100-as szögletes tokkal rendelkező, modern megjelenésű vezetősínes ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.