Minőségi sávroletták széles választékban

Cégünk hogy minden igényt kielégitsen Umbroll és Niko Solar gyártmányú sávroletták széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Az árnyékoló, amely minden tekintetet magára vonz. A sávroló tökéletesen igazodik a modern, minimalista enteriőrhöz.

A sávroló már első látásra felkelti a figyelmet. Meglepően nagy hatásfokkal varázsolja szebbé és modernebbé a belső tereket, legyenek azok magánotthonok, üzletek vagy irodák. A sávroló egyedi hangulatot teremt, emellett rendkívül dekoratív. Számos textil és néhány újszerű minta is rendelkezésre áll az Umbroll kínálatában. A textília taszítja a szennyeződéseket, így a por vagy a kéznyomok szinte meg sem látszódnak rajta, továbbá gombásodás ellen is biztosított.

A sávroló működési jellegzetességei, illetve műszaki felépítése révén nem rendelkezik lefutósínnel. Függőleges felületeken alkalmazható. Bár sok tekintetben hasonlít a rolettára, néhány jelentős különbség is van közöttük. A sávroló alkalmazásának nem célja a teljes fényzárás. Bizonyos roletta típusokkal ellentétben a sávroló még az úgynevezett zárt állapotban is beenged némi fényt. A kíváncsiskodó tekinteteket ellenben távol tartja. A sávroló működési elve az alábbi videóban megfigyelhető.

A sávroló működési elve az hogy a textilt függőlegesen váltakozó fényzáró és fényáteresztő sávok alkotják, illetve maga a textil is duplán fut, melyek közül az egyik a szerkezethez rögzített, a másik pedig egy alumínium hengerre tekeredik. Működtetés közben a hengerre tekeredő textil elmozdul, így pozíciótól függően zárja, illetve nyitja a sávokat. A textil alsó részében nehezékként egy alumínium profil helyezkedik el. A sávroló mozgató mechanizmusa lehet gyöngyláncos, illetve típustól függően motoros is. Az utóbbi esetben, a motorhoz különböző vezérlő elektronikák rendelhetők. A sávroló egyik nagy előnye, hogy olyan helyekre is felszerelhető, ahol nem alkalmazható hagyományos függöny. Típustól függően építhető oldalfalra, mennyezetre, illetve nyílászáró keretbe is.

A Sávroló amellett hogy praktikus, rendkívül dekoratív és kifejezetten divatos árnyékoló eszköz.

savrolo hatter

NIKO SOLAR sávroletták

Sávroletták teljes termékpalettája!

A NIKO SOLAR 2000 Árnyékolástechnika Kft. 1995 óta gyárt árnyékolástechnikai termékeket melyek közül kiemelt termékük a roletta.

UMBROLL sávroletták

Kiváló minőségi sávroletta kínálat!

A különböző szerkezetek, mechanizmusok és textíliák lehetőséget adnak, hogy megtalálja az otthonához legjobban illő megoldást. A textília hangulatteremtő képességének köszönhetően gyakorlatilag bármely helyiségben alkalmazható.

savrolo hatter

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a sávroletta típusát,színét és a működtetés módját(motoros vagy kézi).