Kiváló minőségű Umbroll redőnyök széles választékban

Cégünk minden igényt kielégitő Umbroll gyártmányú alumínium és műanyag redőnyök széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Miért az Umbroll redőnyrendszereit válasszam?

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozhatod az árnyékolt épületbe jutó fény mennyiségét. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.

Kiváló minőség

Termékek CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. A gyártás során folyamatosan jelentős figyelmet fordítanak a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint további 2 évig biztosítjuk a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét.

N

Széles választék

Az Umbroll® mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve.

A folyamatos fejlesztések és a biztos beszállítói háttérnek köszönhetően az Umbroll redőny rendszerei az összes redőny típust lefedik.

 

h

kedvező árak

A minőségi rendszerek fontos az ár-érték arány is,ezért folyamatos kedvezményekkel és akciókkal igyekszünk,hogy minél elégedettebbek legyenek a minket választó ügyfelek.

 

 

Umbroll redőnyrendszerek

 

külsőtokos műanyag redőny

KÜLSŐ TOKOS MŰANYAG REDŐNYÖK

 

külsőtokos alumínium redőny

KÜLSŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

 

ráépíthető tokos redőny

RÁÉPÍTHETŐ TOKOS REDŐNYÖK

 

nagyméretű alumínium redőny
NAGYMÉRETŰ REDŐNYÖK

 

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.