RÓLUNK

Cégünk a TandE Bt. minden igényt kielégitő Umbroll gyártmányú árnyékoló rendszerek széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Rólunk:

Cégünk a TandE Bt. 1996-ban alakult és azóta foglalkozunk árnyékolástechnikai berendezések forgalmazásával és beépítésével.

2001-ben kezdtük el forgalmazni a Roll-Lamell Kft. által gyártott termékeket. Kiváló minőségük és kedvező áruk miatt a ma már Umbroll néven futó termékcsalád mellett köteleztük el magunkat. A több évtizedes beépítési tapasztalat mellett állandó kedvezményekkel biztosítjuk,hogy Ön mellettünk tegye le a voksát.

Budaörsi bemutatótermünkben megtekintheti és kipróbálhatja a termékeinket.

Kiváló minőség

Termékek CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. A gyártás során folyamatosan jelentős figyelmet fordítanak a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint további 2 évig biztosítjuk a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét.

N

Széles választék

Az Umbroll® mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve.

A folyamatos fejlesztések és a biztos beszállítói háttérnek köszönhetően az Umbroll árnyékoló rendszerei között az összes árnyékoló típus megtalálható.

 

h

kedvező árak

A minőségi rendszerek fontos az ár-érték arány is,ezért folyamatos kedvezményekkel és akciókkal igyekszünk,hogy minél elégedettebbek legyenek a minket választó ügyfelek.

 

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, az árnyékoló színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.